Σαλάτα με γαύρο και πορτοκάλι

Σαλάτα με γαύρο και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ
6 φιλετάκια μαριναρισμένου γαύρου
100 γρ. mix σαλάτα
6 ντοματίνια
1 πορτοκάλι
½ πιπεριά κίτρινη
1/4 φινόκιο

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
100 ml ελαιόλαδο
20 ml λευκό βαλσάμικο
20 ml χυμό πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Πλένουμε τη σαλάτα, καθαρίζουμε και κόβουμε το πορτοκάλι σε φέτες, τεμαχίζουμε την πιπεριά και το φινόκιο σε ζουλιέν και τα ντοματίνια στα τέσσερα.

2.Τοποθετούμε όλα τα μέρη της σαλάτας σε ένα μπολ, περιχύνουμε με τη βινεγκρετ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε βάζοντας τα φιλετάκια του γαύρου στη κορυφή της σαλάτας.

 

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης