Σαλάτα ρόκα, δυόσμο, φέτα και φράουλες

Σαλάτα ρόκα, δυόσμο, φέτα και φράουλες

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρόκα baby
200 γρ. φέτα σε κύβους
Μισό ματσάκι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
100 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
200 γρ. φράουλες πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
100 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. βαλσάμικο
15 γρ. χυμό φράουλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένουμε καλά τη ρόκα.

2. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά.

3. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε περιχύνοντας τη βινεγκρέτ.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης