Σαλάτα με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί

Σαλάτα με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί
Υλικά για 4 άτομα

300 γρ. λόλο γκριν
100 γρ. λόλο ρόσο
250 γρ. μανιτάρια διάφορα
4 φέτες κατσικίσιο τυρί
4 φέτες του τοστ
1 κλαράκι δενδρολίβανο
3 σταγόνες λάδι τρούφας
100 ml ελαιόλαδο
30ml ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1.Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.

2.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το δενδρολίβανο και προσθέτουμε και το λάδι τρούφας.

3.Κόβουμε τις φέτες του τοστ στο σχήμα του τυριού και τις φρυγανίζουμε.

4.Τοποθετούμε πάνω στις φέτες του τοστ το τυρί.

5.Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τα μανιτάρια και την βινεγκρέτ.

6.Ζεσταίνουμε το κρουτόν με το τυρί και το τοποθετούμε από πάνω.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης