Ο Σλοτ επιβεβαίωσε τις επαφές με την Λίβερπουλ

Ο Σλοτ επιβεβαίωσε τις επαφές με την Λίβερπουλ

    Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, επιβεβαίωσε ότι οι διοικούντες τον ολλανδικού σύλλογο, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους τους στην Λίβερπουλ, σχετικά με το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου και πρόσθεσε ότι είναι «σίγουρος» για την έκβασή της υπόθεσης.

    «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις», είπε ο Σλοτο στο ESPN και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα να πάω στην Λίβερπουλ. Τώρα περιμένω να δω εάν οι διοικήσεις μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία. Αλλά είμαι σίγουρος για αυτό».

    Σύμφωνα με το ESPN, ένα από τα υπό διαπραγμάτευση θέματα αφορά στην αποζημίωση που θα λάβει ο ολλανδικός σύλλογος, που απαιτεί περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του 45χρονου προπονητή.

    «Οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και περιμένω. Θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο τις επόμενες ημέρες», επεσήμανε ο Σλοτ.

    Ο Σλοτ ανέλαβε την Φέγενορντ το 2021, προερχόμενος από την Αλκμααρ και οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στον τελικό του Europa Conference League το 2022 (ηττήθηκε από την Ρόμα), ενώ κατέκτησε το ολλανδικό πρωτάθλημα την ίδια χρονιά. 
 

ΓΙΩΡΟΓΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

©amna.gr