Μοσχαρίσιο φιλέτο με ραγού μανιταριών, νιόκι πατάτας και σάλτσα από γλυκό κρασί Μοσχάτο

Μοσχαρίσιο φιλέτο με ραγού μανιταριών, νιόκι πατάτας, και σάλτσα από γλυκό κρασί Μοσχάτο

Μοσχαρίσιο φιλέτο με ραγού μανιταριών, νιόκι πατάτας και σάλτσα από γλυκό κρασί Μοσχάτο

Υλικά για 1 άτομο
230γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
60γρ. μανιτάρια button
60γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
25γρ. μανιτάρια βολίτες
50γρ. νιόκι πατάτας
100γρ. κρασί Μοσχάτο
100γρ. σάλτσα ψητού
10γρ φρέσκο βούτυρο
Φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα νιόκι σε βούτυρο. Ρίχνουμε αλάτι και φρέσκο θυμάρι.

2.Ψήνουμε το φιλέτο σε βαθμό που θέλουμε.

3.Φτιάχνουμε μια σάλτσα χτυπώντας καλά ένα μείγμα που αποτελείται από το κρασί και την σάλτσα ψητού.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης