Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με σάλτσα κόκκινου κρασιού και άγρια μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα

500 γρ. μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες χωρίς κόκαλο,
80 γρ. άγρια μανιτάρια αποξηραμένα,
150 ml ζεστό νερό,
100 ml κόκκινο κρασί,
100 ml μπράτεν σος (σάλτσα ψητού),
Αλάτι, πιπέρι,
Λίγο ελαιόλαδο .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Τοποθετούμε τα μανιτάρια στο ζεστό νερό για 5 λεπτά να φουσκώσουν.
2.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις μπριζόλες να ροδίσουν και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Αλατοπιπερώνουμε.
3.Προσθέτουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια μαζί με το νερό και την μπράτεν σος και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
4.Σερβίρουμε την μπριζόλα με τα μανιτάρια και το άγριο ρύζι.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης