Δροσερή αγγουροσαλάτα με μέντα και φέτα

Δροσερή αγγουροσαλάτα με μέντα και φέτα

Υλικά
100 γρ. φέτα
1 αγγούρι
1 μικρή ντομάτα
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κουτ. σούπας ξίδι
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
Μερικά φύλλα μέντας
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
1.Κόβουμε το αγγούρι κατά μήκος σε λεπτές φέτες, την ντομάτα σε ζάρια και θρυμματίζουμε τη φέτα.

2.Τα τοποθετούμε όλα σε ένα πιάτο.

3.Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υπόλοιπα τα υλικά.

4. Κατόπιν τα ρίχνουμε στην σαλάτα και στο τέλος προσθέτουμε τα φύλλα μέντας.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης