Πιπεριά Φλωρίνης ψητή με πάστα από φυστίκι Αιγίνης, γαύρο μαρινάτο και μηλόξιδο

Πιπεριά

Πιπεριά Φλωρίνης ψητή με πάστα από φυστίκι Αιγίνης, γαύρο μαρινάτο και μηλόξιδο
Πιπεριά
Υλικά για 2 άτομα
2 πιπεριές Φλωρίνης
40γρ φυστίκια Αιγίνης
30γρ μηλόξιδο
60γρ ελαιόλαδο
5 φιλέτα γαύρου μαρινάτου

Εκτέλεση
1.Ψήνουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε.

2.Κάνουμε την πάστα με τα φιστίκια, αφού πρώτα τα έχουμε πολτοποιήσει και προσθέτουμε ελαιόλαδο και μηλόξυδο.

3.Σερβρίρουμε βάζοντας τις πιπεριές σ’ ένα πιάτο, προσθέτουμε από πάνω την πάστα του φιστικιού και τέλος τα φιλέτα του γαύρου.

4.Τελειώνουμε περιχύνοντας με ελαιόλαδο.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης