Μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί ή τυροκρέμα

Μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί

Μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί ή τυροκρέμα

Υλικά για 4 άτομα
12-16 μανιτάρια σαμπινιόν
½ κιλό κατσικίσιο τυρί
200 γρ. ανθότυρο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1.Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, βγάζουμε το κοτσάνι, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, βάζουμε μια φετούλα σκόρδο σε κάθε μανιτάρι και ψήνουμε στους 170οC για 10 λεπτά περίπου.

2.Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.

3.Βάζουμε τα δυο τυριά, ανθότυρο και κατσικίσιο (ή εναλλακτικά τυροκρέμα), στο μίξερ και χτυπάμε ώσπου να γίνει μια απαλή μους.

4.Βάζουμε την μους σε κορνέ και γεμίζουμε τα μανιτάρια.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης