Χοιρινά steak (ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΛΑΪΜ)

Κυρίως πιάτα Μαγειρική

Χοιρινά steak (ΜΕ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΛΑΪΜ)

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
4-5 χοιρινές μπριζόλες
½ φλιτζάνι χυμό μανταρινιού
½ κουτ. γλυκού ξύσμα μανταρινιού
1 κουτ. γλυκού σπόρους κόλιανδρου
1 κουτ. γλυκού σπόρους μουστάρδας
1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Για να φτιάξουμε τη μαρινάδα, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
2.Τοποθετούμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα για τουλάχιστον 12 ώρες.
3. Αφαιρούμε από τη μαρινάδα και ψήνουμε κατά προτίμηση στο μπάρμπεκιου, για να διατηρηθούν πιο καλά οι μυρωδιές της μαρινάδας.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης 

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης