Λαδοτύρι σαγανάκι με πάστα από φυστίκι Αιγίνης

Λαδοτύρι

Λαδοτύρι σαγανάκι με πάστα από φυστίκι Αιγίνης
Λαδοτύρι
Υλικά για 2 άτομα
100γρ λαδοτύρι
30γρ φυστίκια Αιγίνης
20γρ μηλόξιδο
40γρ ελαιόλαδο
10γρ αλεύρι

Εκτέλεση
1.Κάνουμε την πάστα φυστικιού, αφού πρώτα το έχουμε πολτοποιήσει.

2.Κάνουμε μία σάλτσα με το ελαιόλαδο και το μηλόξυδο και προσθέτουμε το φιστίκι μας.

3.Τα βάζουμε ψυγείο μέχρι να μας σφίξει η πάστα.

4.Περνάμε το τυρί μας από αλεύρι και νερό και το τηγανίζουμε σε δυνατό λάδι.

5.Σερβίρουμε τοποθετώντας το τηγανητό τυρί και προσθέτοντας μια κουταλιά από την πάστα μας.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης