Χταπόδι σαγανάκι με μάραθο, ελιές, φρέσκια ντομάτα και ούζο

Χταπόδι σαγανάκι

Χταπόδι σαγανάκι με μάραθο, ελιές, φρέσκια ντομάτα και ούζο
Χταπόδι σαγανάκι
Υλικά για 2 άτομα
200γρ χταπόδι μισομαγειρεμένο
50γρ μάραθο
30γρ ελιές
50γρ ούζο
Σάλτσα από φρέσκια ντομάτα
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το μάραθο και το χταπόδι.

2.Κατόπιν σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και λίγο ζωμό που έχουμε κρατήσει από το βράσιμο του χταποδιού.

3.Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και σερβίρουμε.

 

 

 

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης