Ομιλία για τον Ελληνικό Σύλλογο «Πόντος» (1903-1921)~ Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Κυρίως θέματα Πολιτισμός

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και το Κολλέγιο Ανατόλια συνδιοργανώνουν ομιλία με θέμα «Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Μερζιφούντα του Πόντου (1886-1921) και ο Ελληνικός Σύλλογος «Πόντος» (1903-1921)».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Νίκης 13, 2ος όροφος) με ομιλητή τον Γιώργο Λυσαρίδη, μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης και τ. Αντιπρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει η επίδοση της δωρεάς των 58 τόμων του «Αρχείου Πόντου» και λοιπών επετειακών ειδικών εκδόσεων της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Χρήστο Γαλανίδη προς τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο για τις Βιβλιοθήκες και το Αρχείο του Κολλεγίου Ανατόλια.

Δείτε επίσης:
Σε ατμόσφαιρα γιορτής έγινε η τελετή απονομής των βραβείων του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την
Με Χρυσό Αλέξανδρο για την προσφορά του στον κινηματογράφο, τιμήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο
Τη δημιουργία στούντιο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του 2020, ανακοίνωσε σήμερα
Ο θρυλικός Τζον Γουότερς, εμβληματικός εκπρόσωπος του κινηματογραφικού cult και επίτιμος προσκεκλημένος του 60ού Φεστιβάλ
Για μία ακόμη χρονιά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού των Βαλκανίων,
Απεβίωσε σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου η Σωτηρία Λεονάρδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και σεναριογράφος
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error