Λοβέρδος: Εάν δεν θέλει να είναι υποψήφιος ο Παπανδρέου να μας το πει γρήγορα

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν «κάνει πίσω» και συνεχίζει την εκστρατεία του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Πιο πριν έκανε έκανε μία στάση στο Καλέντζι Αχαΐας, γενέτειρα των Παπανδρέου. Αναφερόμενος στην ενδεχόμενη κάθοδο στην κούρσα για την ηγεσία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είπε:

«Είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία λίγων λεπτών, είμαστε συνάδελφοι και για πολλά χρόνια συνεργάτες, αλλά για το θέμα που συνομιλήσαμε, η συζήτηση εξαντλήθηκε γρήγορα» και προσέθεσε:

«Δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχω ξαναπεί πρόσφατα στη Χαλκίδα: Αν θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτος, αν δε θέλει να μας το πει γρήγορα γιατί απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δε θα υπάρξει».

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται να έχει ξεκινήσει τηλεφωνήματα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος και πλέον είναι θέμα ωρών να ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Πιθανότατα ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την Τετάρτη, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη, αν και τίποτα δεν αποκλείει να το πράξει και νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης:
Οριστικό – Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ συνέχεια: Διαψεύδουν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου τα δημοσιεύματα για υποψηφιότητα του