Νέα Σμύρνη: Νέα δίωξη στον 22χρονο επιδειξία για δυο απόπειρες βιασμού

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε νέα δίωξη σε βάρος του 22χρονου νεαρού, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μιας 25χρονης στη Νέα Σμύρνη. Η προσωποποίηση της δίωξης έγινε μετά την προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό της επίθεσης του νεαρού στην 25χρονη, στη Νέα Σμύρνη, τον περασμένο Μάιο. Για το συμβάν αυτό ο νεαρός ήδη διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και έχει παραπεμφθεί σε δίκη.

Η νέα δίωξη σε βάρος του νεαρού, είναι σε βαθμό κακουργήματος για δυο απόπειρες βιασμού αλλά και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορία που είναι σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς το υπόμνημα που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος δεν έγινε δεκτό από τον εισαγγελέα, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε την έρευνά του, άσκησε στο νεαρό τη νέα κακουργηματική αλλά και πλημμεληματική δίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη απόπειρα βιασμού που καταλογίζεται στον 22χρονο, φέρεται να τελέστηκε στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη. Η δεύτερη απόπειρα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Νέα Σμύρνη κατά μιας 19χρονης. Ο 22χρονος επίσης διώκεται, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σεξουαλική επίθεση σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, το Σεπτεμβρίου του 2020 και πάλι στη Νέα Σμύρνη.