Κορδελιό Εύοσμος-Χρήστος Αντίνου: Να γίνουν hot spot στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά

Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (21-02-2021) στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το lockdown και με την φημολογία για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ανάθεμά με αν οι δημότες έβγαλαν άκρη ή αν έμειναν ευχαριστημένοι από αυτά που ακούστηκαν, απ’ όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς συμβούλους.

Μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που ακούστηκαν ήταν και η πρόταση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αντίνου να γίνουν hot spot στην Καλαμαριά και στο Πανόραμα γιατί ο δήμος μας είναι πλήρης. Δηλαδή μακριά (όχι και τόσο) από μας και όπου θέλει να …. .
Δεν ξέρουμε βέβαια αν την άποψη αυτή τη δέχεται και ο επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννης Καμαρινός, με τον οποίο έχει εκλεγεί ο κος Αντίνου και μάλιστα είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Δηλαδή τέτοια να ακούει ο Μηταράκης και να τρίβει τα χέρια του. Τελικό συμπέρασμα ο δημόσιος λόγος πρέπει να είναι προσεκτικός, άσχετα αν προέρχεται από συμπαθείς ανθρώπους.

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Αντίνου

Διαβάστε επίσης:

Κορδελιό Εύοσμος: Παρακολουθήστε τώρα σε ζωντανή σύνδεση την έκτακτη τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για μετανάστες και lockdown