311 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών! : ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ

Ελλάδα Κυρίως θέματα Οικονομία

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ

Κύριο μέλημα της ιστορίας της δυσοσμίας είναι ο δούρειος ίππος παραπλάνησης από το πραγματικό πρόβλημα: που είναι οι χάρτες ερήμωσης στη δυτική Θεσσαλονίκη και η μη λήψη των μέτρων περιβαλλοντικής προστασίας εντός των ορίων της υψηλής όχλησης μέχρι 01/06/2015, που προβλέπει η συνθήκη Σεβέζο ΙΙΙ 2012.

Επιβεβαιώνεται από μερίδα των ΜΜΕ η λειτουργία του απίστευτου μηχανισμού φίμωσης όσων αντιδρούν στην ερήμωση της δυτικής Θεσσαλονίκης. Τρία δελτία σε μία μέρα, για την μετατόπιση του θέματος. Όλοι φιλοξενούν τις αντίθετες απόψεις, πλην των διατεταγμένων!

Οι αρμόδιοι είναι αδιάφοροι για τους 5 Δημάρχους με 500.000 κατοίκους, τους 8 βουλευτές και 4 ευρωβουλευτές- όλων των κομμάτων, τους 4 μεγάλους οικονομικούς φορείς με 70.000 μέλη και τις 311 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών με το 50% του ΑΕΠ της ΠΚΜ και 15.000 εργαζόμενους- η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στην περιοχή ever, που ζητούν την θεραπεία των καταστροφικών διατάξεων του χωροταξικού. Η απασχόληση είναι για το δούρειο ίππο της δυσοσμίας που είναι όπως αναφέρθηκε από την αρχή, είναι ο ηπιότερος ρύπος και προέκυψε για πρώτη φορά το 2016-2017.

Συγκαλύπτεται η μη επιβολή των απαραίτητων μέτρων μέχρι 01/06/15 και η ανάγκη διόρθωση των καταστροφικών διατάξεων του χωροταξικού που εκκρεμεί από το 2015 και 2018, που προβλέπει λουκέτα σε σχολεία, κέντρα υγείας, ξενοδοχεία και το χειρότερο προβλέπει νέες εγκαταστάσεις υψηλής όχλησης μέσα στον αστικό ιστό. Χρησιμοποιείται μια μικρή ομάδα αγνώστων αθώων πολιτών μόνο από το fb, χωρίς αναγνώριση και προέλευση. Δούρειος ίππος κανονικός!

Όλοι ζητάνε επί 3 χρόνια την διόρθωση των καταστροφικών διατάξεων της χωροταξίας, την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Σεβέζο ΙΙΙ 2012 για τα μέτρα προστασίας εντός των ορίων των εγκαταστάσεων υψηλής όχλησης. Όλοι είναι εναντίον στις εξαιρέσεις, την εγκατάσταση νέων μονάδων υψηλή όχλησης που ψήφισε η ΠΚΜ το 2018. Όλοι ζητούν την διαγραφή των παράνομων χαρτών ερήμωσης που θέλουν να επιβάλλουν μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη εκτός των ορίων υψηλής όχλησης σε βάρος του αστικού ιστού. Γίνεται παρέλκυση. Χρησιμοποιείται συνειδητά ο δούρειος ίππος του ηπιότερου ρύπου της δυσοσμίας. Μετατίθεται η πηγή και οι μετρήσεις για 4 χρόνια. Αθωώνονται οι τοξικοί ρύποι το άζωτο, θείο και τα στερεά σωματίδια και δεν επιβάλλεται η εφαρμογή της Σεβέζο. Αναρτώνται ιστορίες, ασκήσεις θάρρους και κομπασμοί για υπευθυνότητα, ή για τα 40 χρόνια. Όλοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τα θέματα. Οι δήμαρχοι αναφέρονται σε σκανδαλώδεις χάρες. Δεν ισχύουν τα ίδια στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε Αττική και όλη την ΕΕ.

politis Press