Καταπληκτικά chips πίκλας

Καταπληκτικά chips πίκλας συνοδεία με dip και κρασί. Η πιο καλή συνταγή και κυρίως εύκολη.
Τι θα χρειαστείς:

2 φλιτζάνια πίκλες, στραγγισμένες
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
2 φλιτζάνια λάδι
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

dip για σερβίρισμα
Πώς θα το φτιάξεις:

1 Ετοιμάζεις ένα τηγάνι με λάδι. Σκουπίζεις τις ροδέλες τουρσί από περίσσεια ποσότητα υγρών. Βάζεις το αλεύρι, τα αυγά και τη φρυγανιά σε τρία ξεχωριστά ρηχά πιάτα. Περνάς από το αλεύρι, τινάζεις να φύγει το πολύ, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά μέχρι να καλυφθεί πλήρως. Τοποθετείς σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και βάζεις στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά.
2 Τηγανίζεις σε παρτίδες, για περίπου 2 έως 3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς και να γίνουν τραγανά.
3 Στραγγίζεις σε απορροφητικό χαρτί και αλατοπιπερώνεις ελαφρά. Περιχύνεις με κομμένο σχοινόπρασο και σερβίρεις με dip.

ΣΚΑΙ