Ποτέ την Κυριακή ΚΥΣΕΑ!!! Κομματικά παιχνίδια και με τα εθνικά θέματα

Κυρίως θέματα Πολιτική

“Ποτέ την Κυριακή”…ΚΥΣΕΑ! Από χθες γίνεται μια απίστευτη συζήτηση για το αν έπρεπε να γίνει το ΚΥΣΕΑ της Κυριακής, “μέσα στο εορταστικό τριήμερο” ! “Ανησύχησε ο κόσμος” υποστήριξαν κάποιοι στα σοβαρά λες και μέχρι την Κυριακή δεν ρωτούσαν όλοι ,όλους “πότε θα γίνει πόλεμος! Σοβαρότης μηδέν για ακόμη μια φορά!

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για δραματοποίηση της κατάστασης στην Κύπρο και κάποιοι έξαλλοι στο διαδίκτυο προβλέπουν ότι υπάρχει σχέδιο …αναβολής των εκλογών μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης για την οποία υπονοούν ότι θα ΄ναι fake!!! Δηλαδή “φτιαχτή” από τον Τσίπρα και τον Ερντογάν!!! Στην Άγκυρα θα το διασκεδάζουν πολύ…

Οι πληροφορίες ότι οι Τούρκοι είχαν “τρυπήσει” στην κυπριακή ΑΟΖ κυκλοφόρησαν στην Αθήνα από την Παρασκευή. Μέχρι την Κυριακή αυτές οι πληροφορίες είχαν γίνει περίπου βεβαιότητα και αποφασίστηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, για την οποία πριν ξεκινήσει υπήρχε σαφέστατη ενημέρωση από συμμετέχοντες ότι “πρόκειται για μια απλή εκτίμηση της κατάστασης και τίποτα παραπάνω”. Υποθέτουμε ότι όπως το γνώριζε το Militaire.gr που το έγραψε πριν καν ξεκινήσει η συνεδρίαση, το γνώριζαν κι άλλοι πολλοί.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά έστω την αντιπολίτευση. Γι΄ αυτό θα πρέπει να δεχτούν κριτική κι όχι γιατί αποφάσισαν να κάνουν ΚΥΣΕΑ …μέσα στο τριήμερο “και ανησύχησαν τον κόσμο” που έτσι κι αλλιώς είναι ανήσυχος. Κι έχει κάθε λόγο να είναι όχι μόνο για όσα κάνουν οι Τούρκοι αλλά και για τον τρόπο που διαπιστώνει ότι οι πολιτικοί μας διαχειρίζονται ακόμη κι αυτά τα θέματα. Οι διαβεβαιώσεις ότι τα εθνικά θέματα τα αφήνουμε εκτός κομματικής διαμάχης αποδείχτηκαν ξανά υποκριτικές.

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα κι αυτό είναι άκρως ανησυχητικό.

ΠΗΓΗ Militaire

Δείτε επίσης:
Την έκθεση Philoxenia Hotelia επισκέφθηκε σήμερα η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής
Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας
Υιοθετήθηκε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες άμεσα η εισήγηση της Εύας Καϊλή στην Επιτροπή Προϋπολογισμών
Απαγόρευσε η φρουρά της Βουλής στο Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους Μετά τη
Της ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΗ-ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως ο κλόουν της πολιτικής και ο χειρότερος
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error