Βullying στο Ηράκλειο: Χτύπησαν μαθητή δημοτικού στα γεννητικά όργανα

Ένα ακόμη περιστατικό bullying μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως στο Ηράκλειο.

Μαθητές των πρώτων τάξεων δημοτικού σχολικού επιπέδου επιτέθηκαν σε έναν συμμαθητή τους έξω από το σχολείο, χτυπώντας τον, μεταξύ άλλων, στα γεννητικά του όργανα.

Το περιστατικό συνέβη όταν το θύμα είχε μόλις τελειώσει το σχολείο και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνοδευόμενο από δύο φίλους και συμμαθητές του. Λίγο μακρύτερα, οι ύποπτοι δράστες περίμεναν και επιτέθηκαν στο παιδί, χρησιμοποιώντας βία, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών του οργάνων. Οι φίλοι του θύματος προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν, αλλά η βία συνεχίστηκε.

Η κατάσταση επιδείνωθηκε ακόμη περισσότερο όταν ένα ασθενοφόρο πέρασε τυχαία και εντόπισε το περιστατικό. Οι διασώστες παρενέβησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ανήλικο που υπέφερε από τις επιθέσεις.

Επίσης, μια γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητό της και παρενέβη για να αντιμετωπίσει τους ύποπτους δράστες. Ο τραυματισμένος ανήλικος μεταφέρθηκε από έναν φίλο του στο σπίτι του και από εκεί τον παρέλαβε η μητέρα του, που ήταν σοκαρισμένη από το όλο περιστατικό.

Παρά την σοβαρότητα του περιστατικού, δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην αστυνομία. Ο εκπαιδευτικός της τάξης δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό, δεδομένου ότι ο ξυλοδαρμός διαπραγματεύτηκε έξω από το σχολείο. Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όλοι οι συμμαθητές είχαν έρθει στο σχολείο από διάφορα άλλα σχολεία στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό παραμένει χωρίς καταγγελία στην αστυνομία μέχρι στιγμής.