Γερμανία: Η Interpol ψάχνει στοιχεία για δολοφονημένη γυναίκα

Θρίλερ στη Γερμανία με δολοφονημένη γυναίκα που βρέθηκε και δεν έχουν βρεθεί τα στοιχεία της. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και από τις Γερμανικές Αρχές έχει υποβληθεί, μέσω της Interpol, αίτημα βοήθειας για την εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας της. Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στις 14 Δεκεμβρίου 2020, στο Καϊζερσλάουτερν.

Το αίτημα έφτασε και στην Ελλάδα που ζητούν την συνδρομή των αστυνομικών αρχών της χώρα μας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική αστυνομία πρόκειται για μια γυναίκα με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας 35-50 ετών, με ύψος 166 εκατοστά, βάρος 63 κιλά, μάτια καστανά και μαλλιά καστανά σπαστά, μέχρι τον ώμο. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και το θύμα έφερε μαχαιριές στο πρόσωπο. Η αυτοψία στο χώρο δίπλα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και κοντά σε βάση αμερικανών, έδειξε ότι πρόκειται για μία στυγερή δολοφονία.

Στα χαρακτηριστικά αναγνώρισης είναι ένα τατουάζ με λουλούδια στο πόδι, στο πλάι κάτω από το γόνατο, και τα ρούχα που είναι λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και μαύρες μπότες με χειμωνιάτικη φόδρα.

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (213-1520274) και στο e – mail ( athens.interpol@hellenicpolice.gr ) της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.