Δωρεά της «Χρωμοδομής» του Σάββα Χαλιαμπάλια σε σωματείο για την επανένταξη πρώην εξαρτημένων

Η εταιρεία «Χρωμοδομή» του Σάββα Χαλιαμπάλια πραγματοποίησε δωρεά στο Μη Κυβερνητικό Σωματείο «Ρέτο» (πρόκληση στην ελπίδα) που βοηθάει ανθρώπους εξαρτημένους από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Προσέφερε συνολικά 140 λίτρα χρωμάτων για τις εργασίες βαφής σε δύο οικήματα – χώρους φιλοξενίας των μελών της κοινότητας στο Καλοχώρι και στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της εταιρείας μας, ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του Σωματείου «Ρέτο». Με όλη μας την καρδιά τους βοηθάμε, προσφέροντας αυτά τα χρώματα, για να βάψουν και να ομορφύνουν αυτούς τους χώρους όπου ζουν» δήλωσε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας. Από την πλευρά της, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας «Χρωμοδομή» Ελευθερία Χαλιαμπάλια επισήμανε ότι «στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια του συγκεκριμένου Σωματείου που βοηθάει πρώην εξαρτημένους να επανενταχθούν στην κοινωνία».

Οι δωρητές παρέδωσαν τα δοχεία με τα χρώματα στο κατάστημα του σωματείου που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 429 και λειτουργεί ως έκθεση πώλησης μεταχειρισμένων- αναπαλαιωμένων επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών και άλλων αντικειμένων τα οποία προέρχονται από δωρεές πολιτών. «Χωρίς τη συμβολή του κόσμου δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Όλοι οι απασχολούμενοι είναι εθελοντές και πρώην χρήστες. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε κι άλλα παιδιά να γίνουν καλά. Πιστεύουμε ότι αν ο Θεός δεν αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και ειδικά τη δική μας που είναι κατεστραμμένη, είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τα ναρκωτικά» ανέφερε ο υπεύθυνος του Σωματείου Δημήτρης Αττίας και ευχαρίστησε τον κ. Χαλιαμπάλια και την εταιρεία του για τη δωρεά.

Στα δύο σπίτια της κοινότητας φιλοξενούνται συνολικά 46 άνδρες, ηλικίας από 20 έως 63 ετών. Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Ρέτο» καλεί όσους πολίτες έχουν παιδιά που είναι εξαρτημένα να μην διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310- 766338.