Ηλεία: Τραγωδία με οικογένεια στον Πύργο – 14χρονη έχασε γονείς, παππού και θείο

Μια τραγική ιστορία έρχεται από τον Πύργο Ηλείας, εκεί όπου ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τους γονείς της, τον παππού και τον θείο της που τη φρόντιζαν.

Μόλις 14 ετών και όμως την έχουν χτυπήσει μια σειρά από κακουχίες. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το κορίτσι από τον Πύργο έχασε γονείς, παππού και μόλις χθες τον θείο της που είχε γίνει για αυτήν και μάνα και πατέρας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κορίτσι από τον Ελαιώνα του Πύργου, που εχθές Πέμπτη 14 Μαρτίου έχασε το τελευταίο άτομο που της είχε απομείνει και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Η τραγική ιστορία για το 14χρονο κορίτσι ξεκινά με τον χαμό του πατέρα της, που βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Στη συνέχεια, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της την ώρα που κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά της και τον παππού της, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Σήμερα, καλείται να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του. Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 6:30, νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο.

Ειδικότερα, ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν το θάνατό του. Άνθρωπος – βιοπαλαιστής ο Γιώργος Μπαμπίλης, αγαπητός και δοτικός που προσέφερε στην τοπική κοινωνία και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες ενώ συμμετείχε και σε τοπικές-ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν για το πιο μακρινό του ταξίδι, σήμερα το πρωί στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Ελαιώνα.