Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Ξέφραγο αμπέλι η οδός “Μπάι Πας”

Δήμοι Ελλάδα Κοινωνία Υγεία

Αδιάφορη φαίνεται να παραμένει μία σχετικά μικρή μειοψηφία κατοίκων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά την ίδια αδιαφορία φαίνεται να δείχνει και η διοίκηση του δήμου, αφού δεν περιφρουρεί την περιοχή “Μπάι Πας” με την δύναμη της δημοτικής αστυνομίας που έχει.
Όπως έχουμε ξαναγράψει η περιοχή “Μπάι Πας”, οδός Τρίτση, είναι ο δρόμος που επιλέγουν οι περισσότεροι κάτοικοι να χρησιμοποιούν για την άσκησή τους. Πραγματικά ο δρόμος αυτός είναι ο καταλληλότερος για τον περίπατο των κατοίκων και είναι από τα έργα του δημάρχου Παναγιώτη Αλεξανδρίδη που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια Όμως οι βόλτες αυτές είναι καλό να γίνονται υπό κανονικές συνθήκες και όχι τώρα που υπάρχει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Με τις σημερινές συνθήκες που οι δρόμοι είναι άδειοι και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα οι περίπατοι μπορούν να γίνονται στην γειτονιά και όχι να συνωστίζονται στην οδό Τρίτση. Εξάλλου υπάρχει και η σχετική οδηγία για τον τρόπο που οι πολίτες μπορούν να κάνουν την καθημερινή τους άσκηση.

Στο ρεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι ελάχιστοι φορούσαν γάντια και μάσκες προστασίας και τελικά σκεφτόμαστε αν η διοίκηση του δήμου έχει την θέληση να προστατέψει τους υπόλοιπους κατοίκους, που έχουν επιλέξει να μην κάνουν άσκοπες και επιπόλαιες εξόδους. Στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου η κατάσταση ήταν πολύ καλή, χωρίς βέβαια να διαπιστώσουμε την ύπαρξη και εκεί, της δημοτικής αστυνομίας και αστυνομίας.