Σκληρή “υποδοχή” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον πολιτευτή της Ν.Δ. Γεώργιο Αδαμούλη στη Λάρισα.

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

Με επιστολή που δημοσίευσε στο FACEBOOK “υποδέχτηκε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη της Λάρισας , ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Αδαμούλης.
Μεταξύ άλλων ασκεί σκληρή κριτική για την επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού για στελέχη που χωρίς να “κάνουν” τίποτα για την παράταξη, έλαβαν κυβερνητικές θέσεις. Δεν δίστασε ο κος Αδαμούλης να κατηγορήσει ευθέως τον κο Μητσοτάκη για την μη τήρηση της αξιοκρατίας και ανάλογης αξιοποίησης των στελεχών , που προ εκλογών ήταν ικανότατοι , αλλά μετά τις εκλογές θεωρήθηκαν ανίκανοι.

Παρακάτω το κείμενο που ανάρτησε ο κος Αδαμούλης:

ΌΧΙ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ

Όχι κ πρωθυπουργέ, δεν είναι “αποτυχημένοι”, όσοι δεν εξελέγησαν βουλευτές στις τελευταίες εκλογές.

Ειλικρινά, πως μετατράπηκαν ξαφνικά από ικανά στελέχη , ικανά να δώσουν την μάχη της αυτοδυναμίας, ικανά να σάς κάνουν αυτοδύναμο πρωθυπουργό, σε αποτυχημένα στελέχη την επόμενη των εκλογών κ βάρος στην διακυβέρνηση ;

Εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα ξοδέψαμε, ιδρώσαμε μαζεύοντας μια-μια τις ψήφους πηγαίνοντας κ στο “τελευταίο” χωριό, μπαίνοντας μέσα στα σπίτια ,κουραστήκαμε, παρατήσαμε τα πάντα για μήνες ,για να κάνουμε εσάς αυτοδύναμο πρωθυπουργό.

Εσείς μας συστήσατε στην κοινωνία σαν τις καλύτερες επιλογές, εσείς μιλήσατε για τα καλύτερα ψηφοδέλτια ανά νομό.

Κ όλοι εμείς οδηγήσαμε σε μια μεγάλη νίκη την ΝΔ !

Αντί ευχαριστώ, σε όλους εμάς που δώσαμε την μάχη στην πρώτη γραμμή, μας στιγματίσατε σαν “αποτυχημένους”.

Ως καθηγητής φροντιστής τριάντα πέντε χρόνια αξιώθηκα να βγάλω χιλιάδες επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα, αλλά κ στο εξωτερικό σε κορυφαία πανεπιστήμια!

Όμως η αλήθεια όσο επώδυνη κ αν είναι πρέπει να λέγεται κ η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους “αποτυχημένους” βρέθηκαν την επόμενη των εκλογών σε κυβερνητικές θέσεις, σε θέσεις ευθύνης.

Γιατί εκτός από τον ιδιότυπο ρατσισμό του “αποτυχημένου” εφαρμόζεται διαφορετικά μέτρα κ σταθμά ;

Επιλέχθηκαν κάποιοι που δεν ξόδεψαν, δεν κόπιασαν, δεν αγωνίστηκαν ίσως δε και δεν σας ψήφισαν !

Γιατί;
Είναι πιο ικανοί, είναι πιο έντιμοι από τους δικούς μας ;
Αν ναι τότε γιατί τους βάλατε στο ψηφοδέλτιο ;

Είναι πιο ικανοί από εμάς;
Τότε γιατί εσείς βάλατε τους ανίκανους μπροστά ;

Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι, οι πολιτευτές της ΝΔ είναι παρείσακτοι.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ, ότι στην Ελλάδα της αναγέννησης έχουν προτεραιότητα οι επαγγελματίες γυρολόγοι, που αλλάζουν τα “πιστεύω” τους ,αν έχουν “πιστεύω” σαν τα πουκάμισα.

Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι η ΝΔ είναι ένα καράβι εξουσίας που μαζεύει τον κάθε ναυαγό ,αγνοώντας αυτούς που την κράτησαν όρθια στα δύσκολα.

Είμαι απέναντι στην λογική κ στην φιλοσοφία του μονοκομματικού κράτους, όμως η πολιτική οφείλει να έχει ηθική, χρέος , προπαντός να αναγνωρίζεις κ όχι να στιγματίζεις !!!

Γεώργιος Αδαμούλης