Εγγραφή του ΙΔΑΦΚ στην Παγκόσμια Αγορά των Ηνωμένων Εθνών (UNGM)

Μια νέα πρωτιά σήμερα για το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (ΙΔΑΦΚ), που απέκτησε Διεθνή Αριθμό μητρώου στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς την 28 Απριλίου 2022, έγινε αποδεκτή η εγγραφή του, στον UNGM (UNITED NATIONS GLOBAL MARKETPLACE) με UNGM NUMBER: #869783.

Με την εγγραφή αυτή θα συνεργάζεται άμεσα και με άλλους 28 Διεθνείς Οργανισμούς, σε πρώτη φάση και μέχρι την αναβάθμισή του, σε ΒΑΣΙΚΟ επίπεδο.

Κατόπιν αυτού, καθώς και νέων εξελίξεων που τρέχουν, το ΙΔΑΦΚ αναβαθμίζεται σε διεθνές επίπεδο και πλέον οι προβλεπόμενες διαδικασίες ένταξης νέων μελών, εθελοντών και ομάδων, αυστηροποιούνται μέσω Ειδικών Επιτροπών Αξιολόγησης που έχουν ήδη οριστεί. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του ΙΔΑΦΚ, καθώς επίσης τα μνημόνια και οποιοδήποτε σύμφωνο συνεργασίας, ορίζουν με σαφή κριτήρια και αυστηρές προδιαγραφές τον τρόπο λειτουργίας και ένταξης στο σχεδιασμό και το δυναμικό.

Τα πρώτα μέλη της ΙΔΑΦΚ, ήδη ξεκινούν διαδικασίες εγγραφής στο UNITED NATIONS GLOBAL MARKETPLACE, ενώ ο εκπαιδευτή του ΙΔΑΦΚ Παν. Αναστόπουλος έχει ήδη συμμετάσχει σε διαδικασίες του μηχανισμού με UNGM NUMBER: #549099.

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (ΙΔΑΦΚ), στο Δελτίο Τύπου της 3 Μαίου 2022, ευχαριστεί θερμά τις άοκνες ενέργειες των Αξιόλογων Στελεχών του σε αυτή την πορεία.

Φαίνεται ότι μετά το Σύμφωνο συνεργασίας που υπεγράφη το Σάββατο (30/4), μεταξύ της European Financial Consultants και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, για εμβάθυνση της έρευνας και της εκπαίδευσης με σύγχρονες ρομποτικές τεχνολογίες (εναέρια και θαλάσσια drones), η εγγραφή του ΙΔΑΦΚ στο UNGM, δίνει νέα δυναμική στο Ινστιτούτο και που όπως όλα δείχνουν η Πρόεδρος του, κα Γεωργιάδου Ξένια, δεν θα σταματήσει εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Το ΙΔΑΦΚ πραγματοποίησε άσκηση στα Δημοτικά Σχολεία της Άρτας, για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Ι.Δ.Α.Φ.Κ. και της E.F.C.

Δε πιάνεται φίλος ο Σουλτάνος (10): «Η Αθήνα κατέλαβε το Μαράθι και εγκαινίασε μονάδα αφαλάτωσης νερού»