Θεσσαλονίκη: 34χρονη βρέθηκε παντρεμένη εν αγνοία της με 46χρονο αλλοδαπό

Σε μια επίσκεψη στο δημοτολόγιο στην Καλαμαριά για να τακτοποιήσει προσωπική της υπόθεση, η 34χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως την ενημέρωσαν, φαίνεται παντρεμένη με 46χρονο αλλοδαπό, γεγονός που η ίδια δεν γνώριζε το παραμικρό. Όπως ήταν φυσικό κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και από την έρευνα που προέκυψε, ο υποτιθέμενος σύζυγός της είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών Αρχών στο Ληξιαρχείο των Αθηνών, απ’ όπου πέτυχε να υφαρπάξει πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας, στον δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια, ο αλβανικής καταγωγής δράστης -σύμφωνα με την αστυνομία- προσκομίζοντας το πλαστό πιστοποιητικό και μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης, αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής ως σύζυγος Έλληνα πολίτη. Σε αυτές τις συνθήκες κατάφερε να διαγράψει το όνομά του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, που, όπως ανακοινώθηκε, ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η Κατερίνα Βελλίδη, κόρη του ιδρυτή της εφημερίδας «Μακεδονία»

Και ο Πρόεδρος της Κροατίας προσανατολίζεται για “όχι” στην ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας

Δε πιάνεται φίλος ο Σουλτάνος (10): «Η Αθήνα κατέλαβε το Μαράθι και εγκαινίασε μονάδα αφαλάτωσης νερού»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξάντλησε τις κυρώσεις και χαλαρώνει την πίεση προς τη Ρωσία