2021 Ο Αθλητισμός είναι εδώ και δεν εγκαταλείπει

Κράτησα τη μπάλα του μπάσκετ στα 7 μου χρόνια. Άλλοι είχαν ένα λούτρινο αρκουδάκι για συντροφιά στον ύπνο, εγώ μία μπάλα μπάσκετ και τα παπούτσια του Michael Jordan… Είχα 2 ζευγάρια…το ένα το αφόρετο ήταν το αρκουδάκι μου! Διπλές προπονήσεις για χρόνια και ένας παλμός μέσα στην καρδιά ευτυχίας, κάθε φορά που πατούσα το πόδι μου στο γήπεδο του μπάσκετ. Έμαθα τρίπλα μέσα σε χιόνι και βροχές… Δυστυχώς, εξαιτίας ενός τροχαίου έπρεπε να σταματήσω το μπάσκετ…κι άρχισα να παρατηρώ το γήπεδο έξω από αυτό…Θεατής, όπως λόγω της κατάστασης βιώνουμε και τώρα στις αρχές του 2021, και τα γήπεδα εν αναμονή μίας πανδημίας που έχει σαρώσει πολλά στο πέρασμά της, υπομονή, όρια, αντοχές. Ένα όμως δεν έχει αγγίξει κι αυτό είναι η ελπίδα της προσμονής, της πίστης, της αφοσίωσης και της λατρείας για οξυγονωμένο αίμα, για αδρεναλίνη και δίψα, λαχτάρα για επαφή και υπέρβαση. Θέλω, μπορώ, προχωρώ! Η δίνη της Θέλησης μία γαλήνη τρικυμίας που πειθαρχεί μόνο σε μία φράση που ανήκει σε κάθε ολυμπιονίκη της ζωής: ” Δεν τα παρατάω, δεν εγκαταλείπω, είμαι εδώ και θα συνεχίσω, θα προσπαθήσω περισσότερο, μέχρι να τα καταφέρω, όχι απλά να νικήσω, αλλά να δαμάσω το ατίθασο όριο της ανυπότακτης φύσης μου”!

2021 Ο Αθλητισμός είναι εδώ και δεν εγκαταλείπει !!!

Ο αθλητισμός διαθέτει πολλές γεύσεις, αλλά μία από τις μεγαλύτερες αξίες που πρεσβεύει είναι στη δύναμη που ανακαλύπτεις μέσα σου, γιατί είσαι και εσύ μέρος αυτής. Αυτή λοιπόν η δύναμη του καθένα ξεχωριστά αποτελεί και την ομάδα!

The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team!!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διαφημιστικής καμπάνιας για τον αθλητισμό!

Κι όπως είχε πει και ο τιτανοτεράστιος Kobe…

Kobe Bryant | Kobe bryant quotes, Kobe bryant wallpaper, Kobe quotes

Ας θυμηθούμε στιγμές που μία ολόκληρη Ελλάδα ταξίδεψε στα ουράνια!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ …ΣΤΗ ΖΩΗ  ΝΙΚΗΤΕΣ!!!