Π. Κοτζαμπασάκης: Το διακύβευμα των εκλογών

Δήμοι

Εθνικό χαρακτήρα θα πρέπει να αποκτήσουν οι  επικείμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς τα τελευταία χρόνια  επικρατούν ιδιάζουσες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη μας αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Έφτασε ο καιρός που  ο κάθε ένας πολίτης με τη δύναμη της ψήφου του μπορεί να αναδείξει τους ανθρώπους οι οποίοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αντιμετωπίσουν  επάξια όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην περιοχή μας, απειλώντας  να διαταράξουν την κοινωνική  μας ειρήνη.

Η εγκληματικότητα  είναι ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία μας ειδικά μετά την ανεξέλεγκτη και αλόγιστη εισροή αλλόθρησκων αλλοδαπών που αποτελούν ξένο σώμα για τον τόπο μας. Κινδυνεύουμε να χάσουμε την πόλη μας. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Μόλις λύσουμε αυτό το πρόβλημα στη συνέχεια θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε απερίσπαστα με τα επιμέρους ζητήματα και τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, όπως είναι η μετακίνηση, η στάθμευση, η καθαριότητα κ.α. Τα προβλήματα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν σε έναν μεγάλο βαθμό αν υπάρχει όραμα και όρεξη για δουλειά. Λύσεις πάντα υπάρχουν και πρέπει να προσπαθήσουμε να τις βρούμε.

Αρκεί να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας άνθρωποι ικανοί με  πίστη σε αυτό που έχουν ταχθεί  να κάνουν.