Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Ποιος είναι ο άγνωστος “Giorgos Lazar” και γιατί θέλει να υπερασπιστεί την διοίκηση ;

Δήμοι Ελλάδα Κοινωνία Περιβάλλον
του Φάνη Παπαδόπουλου

Το ακούσαμε και αυτό . Κακοπροαίρετη κριτική λέει κάνουμε στην διοίκηση. Δηλαδή ο δημόσιος λόγος ενός δημοσιογράφου λέγεται κακοπροαίρετη κριτική και μάλιστα βάζοντας την υπογραφή του στο άρθρο. Αλλά δεν αποτελεί ατόπημα η δημόσια κριτική σε άρθρο και μάλιστα χωρίς όνομα και ιδιότητα. Και για να τα βάζουμε στη σειρά τα πράγματα να αναφέρουμε ότι κάποιος “Giorgos Lazar” δημοσίευσε στα social media το παρακάτω κείμενο μαζί με κάποιες φωτογραφίες που όπως αναφέρει είναι από την πόλη της Έδεσσας:
“Επειδή βλεπω οτι πολλοί κανουν κακοπροαίρετη κριτική για την καθαριότητα του δήμου μας και την διοίκηση αυτού… ανέβασα αυτές τις φωτο να δείτε οι οποίες ειναι απο τον δήμο Έδεσσας! Ετσι λοιπον θελω να πω πως περισσότερο ευθυνόμαστε εμεις οι ίδιοι σαν δημότες που δεν σεβόμαστε τον τόπο μας και για αυτο φταει η νοοτροπία μας… σε όποιον δήμο και να παμε με τετοια μυαλά η κατάσταση θα παραμείνει η ιδια!!! Ο καθένας μας θελει απο πίσω του και έναν υπάλληλο απο την υπηρεσία καθαριότητα… δηλαδη υπηρέτη”

Ποιος είναι όμως ο “Giorgos Lazar” που τόσο στεναχωρήθηκε για την “κακοπροαίρετη” κριτική ; Μήπως είναι ένας απλός πολίτης που εξέφρασε την άποψή του ; Τότε και βέβαια θα το δεχόμουνα . Όμως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να λες όλη την αλήθεια και όχι να κρύβεσαι μέσα στην άγνοια του δημότη που δεν θα μπει στην διαδικασία να σκεφτεί δημοσιογραφικά και να δει τι κρύβεται πίσω από μία ανάρτηση. Πρώτα απ όλα να σεβαστώ το νεαρό της ηλικίας του και την θέλησή του να ασχοληθεί με τα κοινά και να του ευχηθώ καλή πορεία γιατί πραγματικά πρέπει σιγά σιγά τα ηνία να τα παίρνουν οι νέοι. Επίσης θα ήθελα να πω τους πιο έμπειρους συναδέλφους του , να προστατεύουν τους νέους και να μη τους αφήνουν να εκτίθενται. Και λέω συναδέλφους του γιατί ο κος “Giorgos Lazar” δεν είναι ένα απλό πρόσωπο . Είναι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα εκλεγμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Άρα καλά κάνει και υπερασπίζεται την σημερινή διοίκηση με την οποία έχει εκλεγεί αλλά θα του δώσω μία συμβουλή . Την επόμενη τετραετία που θα είναι εκ νέου υποψήφιος (προφανώς) να μη χρησιμοποιήσει τα λόγια που έγραψε στην σημερινή του ανάρτηση στο προεκλογικό του φυλλάδιο.
Με αυτό το κείμενο: “Έτσι λοιπόν θέλω να πω πως περισσότερο ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι σαν δημότες που δεν σεβόμαστε τον τόπο μας και για αυτό φταίει η νοοτροπία μας… σε όποιον δήμο και να πάμε με τέτοια μυαλά η κατάσταση θα παραμείνει η ίδια!!! Ο καθένας μας θέλει από πίσω του και έναν υπάλληλο από την υπηρεσία καθαριότητα… δηλαδή υπηρέτη”” δεν νομίζω να έχει καμία τύχη στις επόμενες εκλογές , αλλά ξέρω πάντα προεκλογικά όλοι μα όλοι φοράνε το ομορφότερο χαμόγελο το οποίο βέβαια ισχύει μόνο για την προεκλογική περίοδο.
Αυτά τα λίγα για την αποκατάσταση χωρίς να μπω στην διαδικασία να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν η Έδεσσα είναι χειρότερη από τον δήμο μας. Γιατί αν αρχίσω να αραδιάσω το τι προσφέρουν άλλοι δήμοι τότε μάλλον πολλοί θα κρυφτούν.

 

 

Διαβάστε επίσης :

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Μη κουνάτε το δάχτυλο στον πολίτη

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Εγκατάλειψη και ανευθυνότητα