Παρελθόν η Εύα Χαντάβα από την ομάδα του ΠΑΟΚ – Η αρχηγός και “σημαία” της ομάδας έβαλε πλώρη για …. Ευρώπη

Αθλητισμός Ελλάδα Κυρίως θέματα
γράφει ο Στόϊκος Μιλτιάδης

Ο αθλητισμός είναι γεμάτος ανατροπές και αναπάντεχες στιγμές. Μια από αυτές έλαβε χώρα σήμερα με την αρχηγό και “σημαία” της ομάδας βόλεϊ του δικεφάλου του βορρά να ανακοινώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποχωρεί από την ομάδα. Η Εύα Χαντάβα έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εν αναμονή του επόμενου σταθμού της καριέρας της ακολουθεί η σχετική ανάρτησή της στο Facebook :
“Δυστυχώς μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχέδια και πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις! Αυτό είναι σπορ!!
Μετά από 2 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με τον κύριο Αμοιρίδη και τον σύλλογο του ΠΑΟΚ με λύπη μου μοιράζομαι σε όλους εσάς ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς μου και όλους εσάς που μας στηρίξατε κατά τη διάρκεια αυτού του Όλη η αγάπη που λάβαμε μας έκανε να αισθανόμαστε ευλογημένοι ως παίκτες και άνθρωποι επίσης!

Ήταν τιμή μου να είμαι ο αρχηγός αυτής της ομάδας!

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή!
Κρίμα που συνέβησαν έτσι πράγματα με τον κορωνοϊού και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να παλέψουμε για τους στόχους μας στους οποίους ήμασταν ακόμα!
Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου που πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί στο γήπεδο και περνούσαμε τις κακές και καλές στιγμές!

ΥΓ * Θα μου λείψει ο ΠΑΟΚ!!!… μέχρι να ξανασυναντηθούμε 🦅🏐🔒🖤”