“Πολύτιμες Συμβουλές Ευεξίας από το Θιβέτ”
 – Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος


Βιβλιοπαρουσίαση Κυρίως θέματα

“Πολύτιμες Συμβουλές Ευεξίας από το Θιβέτ” – 
Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος
, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 12.30 Θεσσαλονίκη

Το Βιβλιοπωλείο Ψαράς, οι Εκδόσεις Δαιδάλεος και ο συγγραφέας των βιβλίων “Συμβουλές Υγείας από τη Θιβετανική Παράδοση” και “Το Καθρέφτισμα της Λίμνης” Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος σας προσκαλούν στη σεμιναριακή ομιλία “Πολύτιμες Συμβουλές Ευεξίας από το Θιβέτ”.
• Γιατί όλο και περισσότεροι αναζητούν στην παράδοση της Ανατολής λύσεις στα προβλήματα υγείας τους;
• Ποια η σχέση ανάμεσα στην ψυχή και στο σώμα;
• Μπορούμε να προλάβουμε κάποιες νόσους; Αν ναι ποιες και με ποιον τρόπο;
• Ποιες είναι οι ιδιότητες των τροφών και πώς μας επηρεάζουν οι εποχές του έτους;
Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, ο οποίος έχει ιδρύσει το Yoga Healing Center στον Πειραιά, όπου και διαμένει, εφαρμόζοντας τις θεραπευτικές του γνώσεις από τη Θιβετανική Ιατρική σε όσους τις έχουν ανάγκη, θα μοιραστεί με το κοινό πρακτικές και ανεκτίμητες συμβουλές υγείας.
Η ομιλία απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για την ανατολική φιλοσοφία και τον εσωτερισμό. Μελέτησε και μελετά τον εσωτερικό Χριστιανισμό και τον Βουδισμό σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Έχει ταξιδέψει στο Θιβέτ, στη Βιρμανία, στην Κίνα, στο Νεπάλ και στην Ινδία, βιώνοντας από κοντά τους ιερούς τόπους, στους οποίους γεννήθηκε η ανατολική φιλοσοφία. Τα ταξίδια αυτά τον βοήθησαν να κατανοήσει σε βιωματικό επίπεδο τη θεωρητική γνώση και μελέτη των προηγούμενων ετών.
Μετά από τριετείς σπουδές στο Tibetan Medicine Education Center, με καθηγητή τον Prof. Pasang Yonten Arya, κατέχει τον τίτλο του Amchi-Naturopath της Παραδοσιακής Θιβετανικής Ιατρικής, με δικαιοδοσία να ασκεί τη Θιβετανική Ιατρική και να διδάσκει.
Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Yoga Instructor (RT500+) στην παραδοσιακή Hatha και Raja Yoga από το Yoga Alliance USA και το Yoga Alliance International India.
Σε ένα από τα ταξίδια του στην Ασία γνώρισε τη θεραπευτική δύναμη του Reiki και, μετά από πολυετή πρακτική, κατέχει τον τίτλο του Reiki Master Teacher της παράδοσης Usui Reiki Ryoho.
Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος έχει ιδρύσει το Yoga Healing Center στον Πειραιά, όπου και διαμένει, εφαρμόζοντας τις θεραπευτικές του γνώσεις από τη Θιβετανική Ιατρική σε όσους τις έχουν ανάγκη, διδάσκει γιόγκα και συγγράφει βιβλία με επίκεντρο τη θεραπεία του νου και του σώματος.