Νοσοκομείο Χανίων – Δυστυχώς συνέβη και αυτό στην ευρωπαϊκή χώρα που λέγεται Ελλάδα το 2020

Ελλάδα Κυρίως θέματα Υγεία

Αγανάκτηση στο πανελλήνιο προκαλεί η καταγγελία μίας ηλικιωμένης από τα Χανιά η οποία θέλησε να κλείσει ραντεβού για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Της έκλεισαν ραντεβού μετά από δυο χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2022, η ηλικιωμένη κυρία αρχικά κατάλαβε ότι το ραντεβού ήταν για τον Μάρτιο του 2020, αλλά όταν είδαν το σημείωμα τα παιδιά της διαπίστωσαν ότι το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για 2 χρόνια μετά.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις για το περιστατικό και την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας με ανακοίνωσή του επισημαίνει πως τα ραντεβού θα επαναπρογραμματιστούν αφού ήδη έχει προσληφθεί ένας επικουρικός γαστρεντερολόγος ενώ αναμένεται μία ακόμα πρόσληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.