Ρούλα Πισπιρίγκου: Από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το που έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, γείτονες και κάτοικοι της Πάτρας μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι και απειλούσαν με λιντσάρισμα αυτούς που βρίσκονται μέσα.

Μάλιστα κάποιος έγραψε «θάνατος στους παιδοκτόνους» στο παράθυρο του σπιτιού της μητέρας και φωνάζουν από αυτούς που βρίσκονται μέσα να βγουν και να δώσουν εξηγήσεις για τον θάνατο των τριών παιδιών. Απορίας άξιο είναι, το πώς έγιναν όλα αυτά αφού στο σημείο, υπήρχε αστυνομική δύναμη, μιας και το πλήθος βρισκόταν εκτός ελέγχου και φώναζε «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό».

Στην παρακάτω φωτογραφία, αναδεικνύεται σε όλο της το μεγαλείο, η τραγικότητα της εποχής μας !

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα, έδωσε μία πληροφορία, λέγοντας:

«Θα ήθελα να αποφύγω τους συσχετισμούς αλλά μια πληροφορία που έχουμε είναι ότι πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε μια φαρμακαποθήκη και αυτό το καταθέτουμε ως στοιχείο που μπορεί να αξιολογηθεί και τίποτα περισσότερο».

Αν και τα τοπικά μέσα μεταδίδουν διαφορετικές πληροφορίες, υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά σε φαρμακαποθήκη, ως το σημείο που η 33χρονη αναζήτησε την κεταμίνη. Η κεταμίνη είναι αναισθητικό ταχείας δράσης που χρησιμοποιείται ευρέως στην κτηνιατρική αλλά σπάνια σε ανθρώπους. Δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία και χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε νοσοκομεία.

To thebest.gr, αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται στην φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο πατέρας των τριών παιδιών.

Από την αρχή των γεγονότων, o Μάνος Δασκαλάκης, στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά όλους τους εμπλεκόμενους για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha ότι δεν γνωρίζει κάτι για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του. Επιμένει, ότι ο ίδιος και η η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε.

«Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του στο Star.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρόπος που μπορεί να χορηγηθεί η κεταμίνη είναι ενδοφλέβια, από το στόμα ή εισπνεόμενη. Από τον χρόνο θανάτου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δόθηκε η κεταμίνη από το στόμα. Σε αυτή την περίπτωση οι επιπτώσεις είναι από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι 20 λεπτά. Να σημειωθεί ότι στις τοξικολογικές βρέθηκε ότι είχαν χορηγηθεί 6,5 mg/mililitre κεταμίνης.

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, έλαβε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τον Νίκο Ιωάννου.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε και πάλι με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Οι έρευνες για το θάνατο των άλλων κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Να σημειωθεί ότι η Μαλένα ηλικίας 3,5 ετών πέθανε τον Απρίλιο του 2019 και η μόλις έξι μηνών Ίριδα τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

«Άναψε φωτιές» η έκθεση για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Ας θυμηθούμε: Τα τηγανόψωμα που ξεκλήρισαν δύο οικογένειες