ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ : Η Ανδρονίκη (Νίκη) Πέτσου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Ηλία Θεοδωρίδη

Δήμοι Πολιτική

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ : Η Ανδρονίκη (Νίκη) Πέτσου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Ηλία Θεοδωρίδη
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΤΣΟΥ(ΝΙΚΗΣ)

H Ανδρονίκη Πέτσου είναι Δημοσιογράφος- Φυσιοπαθητικός Διατροφολόγος και Ελεύθερος Επαγγελματίας.
Είναι μητέρα 3 παιδιών και παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Γιώργο Κίνα. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών (Αλεξάνδρειου). Ασχολείται με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και την ερευνητική δημοσιογραφία στο χώρο της Υγείας, της Αντιφλεγμονώδους Διατροφής, της Ενεργειακής, Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής. Είναι Διδάκτωρ Φυσικοπαθητικής (Doctor of Naturopathic Medicine) N.D. of The University of America .
Κατέχει Mεταπτυχιακό στηv Παραγωγή Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών εκπομπών (Μanagment Journalism), εξειδίκευση στη Διαχείριση Διαπροσωπικών Σχέσεων, στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και μέσων μαζικής επικοινωνίας. Έχει εκπαιδευτεί σε Γνωστικές Σπουδές Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, Pilates Instructor. Είναι Διπλωματούχος Αισθητικός Κοσμητολόγος, Διπλωματούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Πιστοποιημένη Σύμβουλος (Ηealth Nutrition Coach) Αντιγήρανσης, Αντιφλεγμονώδους Διατροφής,Ευεξίας, Αδυνατίσματος και Διατροφής σε εξατομικευμένα προγράμματα. Το Ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά το Μεταβολικό Σύνδρομο, την Παχυσαρκία, την Αντιγήρανση, την Κυτταρίτιδα, τον Μεταβολισμό(αναβολισμό- καταβολισμό),τη Φυσική Αγωγή, ηθική, πνευματική, επαγγελματική (γνωστικών, συναισθηματικών και ψυχοκινητικών πτυχών), και τη Ψυχοδιατροφοπαθητική.
Διευθύντρια του Ερευνητικού Wellness Beautyline Institute (Βιοενεργειακό Κέντρο Ψυχοσωματικής Ανανέωσης και Ομορφιάς από το 1996. Έχει τρία παιδιά την Μαρία με επαγγελματική κατάρτιση στη Διατροφή και φοιτήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τον Χρήστο φοιτητή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και τη μικρή Ελισάβετ Αγάπη. Η συμμετοχή στα κοινά, η ενημέρωση, η υγεία, η παιδεία, η ανάπτυξη, η επικοινωνία, η συνεργασία και ο πολιτισμός μας αφορά όλους και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την πορεία τους