Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Η Σοφία Τριανταφυλλίδου εκ νέου Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και Παιδικούς Σταθμούς ;

Δήμοι Ελλάδα Πολιτική

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Η Σοφία Τριανταφυλλίδου εκ νέου Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και Παιδικούς Σταθμούς ;

Με την χθεσινή ανάρτησή της στα social media η κ. Τριανταφυλλίδου Σοφία φαίνεται να έχει «εξασφαλίσει» την επανατοποθέτησή της ως πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και στους Παιδικούς Σταθμούς στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και για την νέα περίοδο . Η Σοφία Τριανταφυλλίδου είναι ήδη πρόεδρος με την διοίκηση του σημερινού δημάρχου Πέτρου Σούλα έως 31 Αυγούστου 2019 συμπληρώνοντας 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Προφανώς η εμπειρία της ήταν αυτό που οδήγησε τον νέο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό να στηρίξει αυτή την επιλογή και φαίνεται ότι η απόφαση είναι αποκλειστικά δικιά του αφού ως γνωστόν ο Αλέκος Μανδαλιανός (πατέρας του δημάρχου και νυν δημοτικός σύμβουλος) , αλλά και ο Ευστάθιος Λαφαζανίδης , δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την κ. Τριανταφυλλίδου.
Σημαντικό επίσης γεγονός είναι ότι η κα Τριανταφυλλίδου τάχθηκε με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό την 2η Κυριακή των εκλογών, καθώς επίσης ότι η σύζυγος του δημάρχου από την θέση της προϊσταμένης σε παιδικό σταθμό του δήμου μπόρεσε να διαβεβαιώσει για το έργο που έχει επιτελέσει η πρόεδρος.
Εν αναμονή λοιπόν των επισήμων αποφάσεων αν και η κα Τριανταφυλλίδου όπως γράφει στην ανάρτησή της, σχεδιάζει ήδη τις μελλοντικές εκδρομές των ΚΑΠΗ του δήμου

Παπαδόπουλος Φάνης

Δείτε επίσης:
Γεύσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις, διεγείροντας τους ουρανίσκους και τις οσφρήσεις, και ξεχωριστά πιάτα φτιαγμένα
“Γυναίκα...” 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Φωτογραφίας Με στόχο να καταστήσει για ακόμη μια φορά
Την απόφασή του να συστρατευθεί, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ για
  ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ : Debate μεταξύ του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Φάνη Παπαδόπουλου "Δήμος
Ο Παπαδόπουλος Θεοφάνης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ελεύθεροι" και  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ευόσμου με τον
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΕΔΗΠΗΤ, δημοσιογράφος Φάνης Παπαδόπουλος και υποψήφιος
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα