Άρης και είμαι καλά

Αθλητισμός

Επιμέλεια: Ηλίας Καλλονάς

O Άρης παρουσίασε πολύ καλή εικόνα απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε συνοχή ως ομάδα, αλλά του έλειψε το γκολ. Το Sport24.gr αναλύει το upgrade στα μπακ, το εξαιρετικό δίδυμο Μπάσα-Ματίγια και τον Μπράουν Ιντέγε που ανεβάζει επίπεδο τους “κιτρίνους”.

πορεί να βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Ιουλίου και ο Άρης να έχει παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά η εικόνα που παρουσίασαν οι “κίτρινοι” στον πρώτο αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League λέει πολλά για τα… προσεχώς.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα, δημιούργησαν ευκαιρίες, έδειξαν πως διαθέτουν συνοχή ως ομάδα, αλλά τους έλειψε το γκολ.

Το 0-0 του κατάμεστου “Κλ. Βικελίδης” δεν είναι ένα αποτέλεσμα που ροκανίζει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά είναι βέβαιο πως στη Λεμεσό οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα πρέπει να είναι πιο εύστοχοι και ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια αν θέλουν να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε το σύνδεσμο sport24