Θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν μερικοί !!!

Δήμοι Ελλάδα Παραπολιτικά

Θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν μερικοί !!!

Πρώτον : Το ότι βγαίνουμε φωτογραφία με υποψηφίους Δημάρχους, με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ή με οπαδούς κάποιων υποψηφίων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ανήκουμε στον έναν ή στον άλλον συνδυασμό !!

Πρώτα από όλα είμαστε συνδημότες, μετά είμαστε γείτονες και προπαντός είμαστε φίλοι !!

Το αν ανήκουμε στην ίδια παράταξη ή όχι δεν θα χαλάσει την φιλία μας !!

Ούτε θα μαλώσουμε επειδή ο καθένας μας υποστηρίζει άλλον υποψήφιο !!

Και στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουμε, και μαζί θα περπατήσουμε στο χωριό, και μαζί θα βγάλουμε φωτογραφίες !!!

Έτσι είμαστε εμείς επειδή πρώτα από όλα είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και έπειτα σεβόμαστε την γνώμη του φίλου μας !!

Δεύτερον : αυτοί που ενοχλούνται όταν τους πιάσει η κάμερα να καθίσουν με κάποιον υποψήφιο μάλλον δεν έχουν την συνείδηση τους ήσυχη… και οι άλλοι που βγάζουν εύκολο συμπέρασμα ότι με οποίον καθίσει κανείς είναι και τσιράκι του υποψηφίου μάλλον υποτιμούν την νοημοσύνη του γνωστού τους!!!

Παρωπίδες δεν έχουν όλοι !! Φανατικοί δεν είναι όλοι !! Καλό είναι να ακούσεις τι έχει να πει και ο άλλος !!
Τρίτον : Όσον αφορά τους χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους που βάζουν ετικέτα συνδυασμού σε συνδημότες σύμφωνα με το τι φοράνε… τι να πω… Προφανώς δεν είχαν από που να πιαστούν και αποφάσισαν να βγάλουν τέτοιους είδους συμπεράσματα …. Αλλά να μη ξέρουν ούτε την λαϊκή παροιμία » τα ράσα δεν κάνουν τον παπά » δείχνει έλλειψη στοιχειώδης μόρφωσης !!

Τέταρτον : Κουράστηκα πια να ακούσω για τον έναν ή τον άλλον ότι τσέπωσε τόσα λεφτά και έκλεψε και έγινε κατάχρηση … Ειδικά όταν ζητάω αποδείξεις για αυτά που λέει για να τα βγάλω στην φόρα αλλά δεν έχει κανένα χειροπιαστό στοιχείο … Μέχρι που πολλές φορές αυτό που εισπράττω τελικά είναι ότι αυτοί που τα λένε, γκρινιάζουν επειδή άλλοι » τσέπωσαν » τα λεφτά και αν τα είχαν τσεπώσει οι ίδιοι δεν θα έτρεχε τίποτα !!

Πέμπτον : καλό θα ήταν όσοι δηλώνουν ενδιαφέρον για τον τόπο να είχαν παρακολουθήσει τα δημοτικά συμβούλια εδώ και 5 χρόνια !!

Θα πάω και πιο μακριά την βαλίτσα : Πόσοι από όλους αυτούς που κατεβαίνουν στις εκλογές ( αφορά όλους τους συνδυασμούς !! ) μπορούν να αποδείξουν ότι όλα αυτά τα χρόνια όντως ενδιαφερόταν για τον τόπο και μπορούν να το αποδείξουν με έμπρακτες πράξεις που έχουν γίνει ;;
Ας δεχτώ ότι τώρα τους ήρθε η αναλαμπή …και πάλι τι έχουν κάνει αυτούς τους περασμένους μήνες για να βοηθήσουν τον τόπο τους ;; Τι προτείνουν να κάνουν αν εκλεγούν ;; Και το πιο σημαντικό : τι θα κάνουν εν τέλη αν ΔΕΝ εκλεγούν ;;

Η ουσία :

Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα βιαστικά …

Καλό είναι να μην κατηγορούμε κάποιον για κλεψιά αν δεν έχουμε αποδείξεις… Η συκοφαντία διώκεται !!

Καλό είναι επίσης να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά συμφέροντα μας, το σόι μας, το φιλαράκι μας, την συμπάθια μας και να μελετήσουμε προσεκτικά το τι ακριβώς μπορεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ να προσφέρει στον τόπο μας ο ΚΆΘΕ υποψήφιος !!

Οι δημοτικές εκλογές ΔΕΝ είναι γήπεδο ποδοσφαίρου όπου οι οπαδοί μαλώνουν, χτυπιούνται, πετάνε μπουκάλια και χαρτί υγείας ( μη το ξεχάσουμε αυτό ! ), προκαλούν τόση αναστάτωση που ακυρώνεται ο αγώνας και στο τέλος ΟΛΟΙ είναι χαμένοι !!!

Ιζαμπέλ Δέδε