Η δική σου ιστορία : Η ιστορία της Κικής

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Κικής

Τίποτα άλλο δεν κατακρίθηκε από τον Ιησού τόσο αυστηρά όσο η αγάπη του πλούτου. Πολύ ωραία το περιγράφει ο ιερός Χρυσόστομος: «Ο πλούσιος δεν απολαμβάνει τις ακτίνες του ήλιου περισσότερο από τον φτωχό. Ούτε περισσότερο αέρα αναπνέει ο πλούσιος από τον φτωχό. Όλα έχουν γίνει για να τα απολαμβάνουν και να τα χρησιμοποιούν όλοι, χωρίς να τα εξουσιάζει κανείς». Ωστόσο εμείς οι γυναίκες έχουμε φοβερή αδυναμία στο χρήμα και οι περισσότερες ψάχνουν τον πλούσιο που θα τις προσφέρει ανέσεις και ασφάλεια.
Έτσι σκεφτόταν και η Κική. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που στερήθηκε τα πάντα ώστε να μπορέσουν να σπουδάσουν και τα τρία αδέρφια. Οπότε έψαχνε κι αυτή για έναν πλούσιο που θα της εξασφάλιζε μια όμορφη ζωή. Κάποια στιγμή, σε ένα πάρτι, γνώρισε τον Γιώργο, ο οποίος ήταν δικηγόρος με μεγάλη περιουσία, από τις πιο γνωστές οικογένειες της Θεσσαλονίκης, με σπίτι στο Πανόραμα και σκάφος. Οπότε θεώρησε ότι έπρεπε να βάλει τα δυνατά της για να τον κατακτήσει. Την άλλη μέρα βγήκαν για ένα ποτό κι εκείνος της πρότεινε να περάσουν ένα σαββατοκύριακο μαζί στο σκάφος, θα πήγαιναν σε παραλίες της Χαλκιδικής. Παρασκευή μεσημέρι ξεκίνησαν, πήγαν σε μια απόμερη παραλία και έκαναν μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά. Έφαγαν σολομό και της άνοιξε μια σαμπάνια. Όλα αυτά εντυπωσίασαν την Κική και ήταν έτοιμη να του δοθεί με πάθος. Ένιωθε τόσο τυχερή και ευτυχισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ζωή θα της έφερνε όλα όσα επιθυμούσε!
Μετά το φαγητό πήγαν στο κρεβάτι, όπου εκεί ο Γιώργος μεταμορφώθηκε. Ήταν πάρα πολύ βίαιος και της φερόταν ταπεινωτικά. Της έκανε με το ζόρι πράγματα που η Κική δεν ήθελε. Ωστόσο έκανε υπομονή, δεν μπορούσε να χάσει τέτοιο κελεπούρι!
Ήπιαν ένα ποτάκι και ο Γιώργος ήταν πάλι τρυφερός μαζί της, την κρατούσε αγκαλιά και τη φιλούσε απαλά στα μαλλιά. Οπότε η Κική θεώρησε ότι μάλλον από τον πόθο του κι επειδή ήταν πρώτη φορά τους φέρθηκε έτσι. Όταν όμως ξανά έκαναν σεξ ο Γιώργος έγινε πάλι τόσο επιθετικός που δεν μπορούσε να τον αντέξει. Του είπε ότι δεν του αρέσει ο τρόπος που της φέρεται και του ζήτησε να φύγει. Το σώμα της πονούσε πολύ, είχε παντού μελανιές και τα μαλλιά της από το τράβηγμα πρέπει να είχαν μείνει τα μισά! Μετά από αυτή την εμπειρία η Κική σταμάτησε να ψάχνει για πλούσιους άνδρες. Τώρα έχει σχέση με έναν δάσκαλο και περνάνε τέλεια. Πρέπει να πάθει κανείς για να μάθει!

Χαρά Ζήκα

(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)