Καλοκαιρινές ευκαιρίες επιβράβευσης από το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Καλοκαιρινές ευκαιρίες επιβράβευσης από το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις προσφέρει για το φετινό καλοκαίρι το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, δίνοντας στους εκδρομείς τη δυνατότητα να κλείσουν διαμονή, να νοικιάσουν αυτοκίνητο, αλλά και να προμηθευτούν παιχνίδια, βιβλία, γυαλιά και καλλυντικά με σημαντικό κέρδος.

Προγραμματισμός διαμονής και ενοικίαση αυτοκινήτου 

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:
-Να επιλέξουν το κατάλυμα της επιλογής τους έως και τις 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr, με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, σε go4more πόντους.
-Να νοικιάσουν αυτοκίνητο από την AVIS έως και τις 31 Ιουλίου, κερδίζοντας 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας 
-Να βάλουν καύσιμα από πρατήρια Shell τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Κυριακή, κερδίζοντας 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. 

Καλοκαιρινές αγορές σε τιμές -προνόμιο

-Να αγοράσουν τα απαραίτητα παιχνίδια -και όχι μόνο- για τις διακοπές από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, έως και τις 22 Ιουλίου, με κέρδος 5% με χρήση πιστωτικής κάρτας σε go4more πόντους και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
-Να προμηθευτούν γυαλιά ηλίου και οράσεως από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και να κερδίσουν το 15% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.
-Να αποκτήσουν φυσικά, αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς από τα καταστήματα Fresh Line, με κέρδος 15% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.
-Να διαλέξουν ξεχωριστές εκδόσεις βιβλίων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μορφωτικού Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ έως και τις 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το nbg.gr

©amna.gr