«Χάλασε» του Κεάν στην Ατλέτικο, κοντά σε Γκάμπριελ Παουλίστα

«Χάλασε» του Κεάν στην Ατλέτικο, κοντά σε Γκάμπριελ Παουλίστα

Στον… πάγο μπαίνει ο δανεισμός του Μόιζε Κεάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν φτάσει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους και ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται από την Κυριακή (28/1) στην ισπανική πρωτεύουσα και μάλιστα παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με τη Βαλένθια. Αν και τη Δευτέρα (29/1) αναμενόταν η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, αυτή δεν υπήρξε. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, αιτία είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε στις ιατρικές εξετάσεις του 24χρονου ποδοσφαιριστή, το οποίο ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να «χαλάσουν» τη συμφωνία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ατλέτικο δεν δείχνει να «καίγεται» πλέον για την απόκτηση επιθετικού, αφού δεν φαίνεται να προχωράει η πώληση του Άνχελ Κορέα στη Σαουδική Αραβία (άμεσα τουλάχιστον), ενώ παράλληλα ο Μέμφις Ντεπάι, που ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς, μοιάζει να επιστρέφει δυναμικά, σκοράροντας στα τελευταία δύο ματς των «ροχιμπλάνκος».

Στον αντίποδα, το ενδιαφέρον της Ατλέτικο στρέφεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά τον νέο τραυματισμό του Χοσέ Χιμένες (υπέστη θλάση α΄ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με τη Βαλένθια και αναμένεται να μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων), σε συνδυασμό με τον δανεισμό του Τσαγκλάρ Σογιουντσού στη Φενέρμπαχτσε. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναζητά έναν στόπερ που να μη χρειάζεται διάστημα προσαρμογής, ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις, και ο «εκλεκτός» του φαίνεται πως είναι ο Γκαμπριέλ Παουλίστα. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη Βαλένθια, η διοίκηση της οποίας όχι απλά δεν προτίθεται να τον ανανεώσει, αλλά φέρεται να έχει ζητήσει από τον προπονητή, Ρούμπεν Μπαράχα, να τον χρησιμοποιεί με… φειδώ, ώστε να μη συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, που οδηγεί σε αυτόματη επέκταση του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο.

©amna.gr