Νέος τραυματισμός του Γκιουλέρ, αυτή τη φορά στο μηρό

Νέος τραυματισμός του Γκιουλέρ, αυτή τη φορά στο μηρό

Ο Αρντά Γκιουλέρ ένα απ’ τα μεγάλα καλοκαιρινά, μεταγραφικά αποκτήματα της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη νέο τραυματισμό, αυτή τη φορά στον μηρό, όπως ανέφερε την Τρίτη (26/9) η ομάδα της LaLiga, για μία εξέλιξη που θα καθυστερήσει περαιτέρω το ντεμπούτο του με τους Μαδριλένους.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Άρντα Γκιουλέρ, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον αριστερό ορθό μηριαίο μυ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ρεάλ.

Ο 18χρονος Τούρκος διεθνής από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου με τραυματισμό στο γόνατο, για τον οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Αύγουστο.

Επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες μέρες, αλλά ο τελευταίος τραυματισμός του τον έθεσε εκτός απ’ τον αγώνα της Τετάρτης (28/9)  κόντρα στη Λας Πάλμας.

Ο νέος τραυματισμός του Γκιουλέρ προστίθεται στις πρόσφατες απουσίες των Ντάνι Καρβαχάλ και Βινίσιους Τζούνιορ -αμφότεροι με μυϊκούς τραυματισμούς- ενώ οι Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν με ρήξεις πρόσθιου χιαστού.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

©amna.gr