Τεράστια σύριγγα από Γερμανό πιλότο σε ύψος 5.000 πόδια (Βίντεο)

Ένας 20χρονος Γερμανός πιλότος, ο Σάμι Κράμερ, σχημάτισε με το αεροπλάνο του, μία τεράστια σύριγγα πτητικού αποτυπώματος, σε μια πτήση 200 χιλιομέτρων, σε μέσο ύψος 5.000 πόδια προκειμένου να υπενθυμίσει στον κόσμο την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Η διαδρομή σε σχήμα σύριγγας μήκους 70 χιλιομέτρων αποτυπώθηκε και εμφανίστηκε στον ιστότοπο flightradar24. «Υπάρχουν ακόμα σχετικά πολλοί άνθρωποι που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και η δράση μου μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για αυτούς να σκεφτούν καλύτερα το θέμα», δήλωσε ο Κράμερ στο Reuters TV την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η πτήση του δεν πρέπει να εκληφθεί ως κάλεσμα για εμβολιασμό. «Ίσως να είναι μία ένδειξη χαράς επειδή η αεροπορική βιομηχανία έχει πληγεί αρκετά από την πανδημία», συνέχισε.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας, σχεδιάζει να διανείμει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στις τοπικές υγειονομικές αρχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους και περίπου 700.000 την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια ερασιτεχνική αποτύπωση της πτήσης:

Δείτε επίσης εδώ

https://www.instagram.com/reel/CJSC6fDBZK2/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας – Νέα τσουχτερά πρόστιμα – Δείτε τι αλλάζει

Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Κιργιστάν, Μογγολία θα δημιουργήσουν παντουρκικό στρατό 2,8 εκ ;