Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Σκότωσε τη μάνα του – Ποιος ήταν ο δράστης

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν, συγκλονισμένοι οι γείτονες και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που έγινε το φονικό το γεγονός ότι ο γιος της άτυχης γυναίκας φέρεται να την δολοφόνησε με τον χειρότερο τρόπο, κόβοντας της το λαιμό με μαχαίρι.

 

Από την ιατροδικαστική έκθεση η οποία διενεργήθηκε στο πτώμα της άτυχης γυναίκας επιβεβαιώνεται και η παραπάνω πληροφορία.

 

 

 

Η αστυνομία συνέλαβε τον γιο της γυναίκας με τον οποίο έμεναν μαζί, ως τον δράστη της δολοφονίας, ήταν όμως αυτός που σκότωσε την μητέρα του;

 

 

 

Το πτώμα εντοπίστηκε από το δεύτερο γιο της οικογένειας ο οποίος εντόπισε τη μητέρα του πέντε ημέρες αργότερα και ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δήλωσε αυτός στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τίποτα και δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα.

 

Ήταν τελικά αυτός που σκότωσε τη μητέρα του;

 

Γειτόνισσα που γνώριζε την άτυχη γυναίκα δήλωσε στο site μας:

 

#Γνωρίζαμε την κυρία Πολυξένη χρόνια τώρα, ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος και ευγενικός, άνθρωπος που δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα όπως και ο γιος της, τελευταία όμως ακούγαμε τον γιο κάποιες φορές να την βρίζει και να φωνάζει, όμως ποτέ η ίδια δεν ζήτησε τη βοήθεια οποιουδήποτε, από ότι γνωρίζουμε” μας λέει η κυρία Άννα Μ. γειτόνισσα του σπιτιού στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

 

 

Ποιος είναι ο γιος της άτυχης γυναίκας.

 

Πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών ο οποίος με βάση τις πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, η γυναίκα είχε και ένα δεύτερο γιο 53 ετών ο οποίος όμως δεν διέμεινε μαζί της όπως ο 50χρονος και ο όποιος 53χρονος, εντόπισε το πτώμα της άτυχης μητέρας του.

 

Αναρωτιόμαστε όμως για τρίτη φορά, ήταν ο 50χρονος ο δολοφόνος της γυναίκας;