Κλεφτοπόλεμος Αστυνομίας – πιτσιρικάδων στη Ξηροκρήνη

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Ξηροκρήνης .

Γύρω στις 19:00, μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων, περιπολικό έφτασε στην οδό Νικολάου Καπάτου στην Ξηροκρήνη, πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, για να ελέγξει μια μεγάλη ομάδα νεαρών ηλικιακού φάσματος 15 – 20 ετών.

Οι 50 περίπου νεαροί μόλις είδαν το περιπολικό άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τρέχουν γύρω – γύρω από το σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στο σημείο.

Το περιπολικό προσπάθησε να τους προσεγγίσει και να σταματήσει κάποιους από αυτούς και τότε δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια νερού – όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες – στην περιοχή αμέσως έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μέχρι αυτή την ώρα 20:25 συνεχίζεται ακόμη ο κλεφτοπόλεμος στην γύρω περιοχή με τους αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους.

Κάτοικοι που μίλησαν στον ρεπόρτερ Δημήτρη Καραμπουρούνη ανέφεραν πως το φαινόμενο είναι καθημερινό.

“Κάθε μέρα μαζεύονται άτομα από όλες τις εθνικότητες, χωρίς μάσκα, χωρίς τίποτα, να καπνίζουν ναρκωτικά έξω από το σχολείο και να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, μάνες δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι;” Αναρωτήθηκε ο κ. Περικλής

“Μυαλό δεν έχουν! Από αυτούς γεμίσαμε Κορωνοϊο, κάθε απόγευμα δε τολμάς να περάσεις όχι από φόβο αλλά από τα αίσχη” μας λέει ο κ. Φώτης

Στο σημείο πάντως ο ρεπόρτερ του politispress.gr προσπάθησε να ρωτήσει κάποιον από τους νεαρούς που έτρεχαν πέρα – δώθε περιπαίζοντας τους αστυνομικούς, που με εξαιρετική μεγάλη ανοχή προσπαθούσαν να τους διαλύσουν χωρίς προσαγωγές και λόγω προφανώς της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό ; όμως στάθηκε σχεδόν αδύνατο μιας που κανείς δεν μιλούσε ή δεν ήθελε να μιλήσει ελληνικά.

Πάντως τις ύβρεις κατά των αστυνομικών σίγουρα ήξερα να τις εξαπολύουν σε άπταιστα ελληνικά!