Το μυαλό στον ΟΦΗ στον Άρη

Το μυαλό στον ΟΦΗ στον Άρη

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Παρασκευή 18/8) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον ΟΦΗ (Κυριακή 20/8, 19:30 – «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»).  

Ο Απόστολος Τερζής προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, έπειτα από τον άδοξο αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου, με την πρόκριση να κρίνεται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.  

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Χουλιάν Κουέστα έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι τρεις τους δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα στο Ηράκλειο, παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει δεδομένα ο Ρόναλντ Ματαρίτα, ο οποίος καλείται να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν, όταν και φορούσε τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.  

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Τερζή θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της πρεμιέρας.  

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

©amna.gr