Η «Μία μπάλα για όλους» πάει Super Cup

Η «Μία μπάλα για όλους» πάει Super Cup

Την παγκόσμια καμπάνια «A ball for all» που κουδουνίζει από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο επέλεξε για να ακουστεί δυνατά και στον τελικό του Super Cup στις 16/8, το Ίδρυμα της UEFA.

Ο φορέας υλοποίησης Όραμα Νέων Youthorama και ο υπεύθυνος της καμπάνιας Ηλίας Μάστορας (www.aballforall.com), θα επιλέξουν τα παιδιά με οπτική αναπηρία που θα συναντήσουν τους παίκτες των δύο πρωταθλητριών ομάδων, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. Θα έχουν διάδραση στην τελευταία τους προπόνηση ενώ την ημέρα του αγώνα θα μπουν μαζί με τους παίκτες στην επίσημη είσοδο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η καμπάνια είναι η μοναδική πρωτοβουλία που έχει επιλεγεί να έχει φυσική παρουσία στα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις: UEFA EURO στη Βουδαπέστη, FIFA World Cup στο Κατάρ, UEFA Europa League 2023 με τη στήριξη του Erasmus+ Αθλητισμός, UEFA Champions League 2023 με τη στήριξη του Erasmus+ Νεολαία.
Το UEFA Foundation for children στηρίζει από την πρώτη χρονιά υλοποίησης της παγκόσμιας καμπάνιας.

Αυτή τη φορά αποκλειστικός χορηγός των εξόδων αποστολής των οικογενειών με παιδιά με οπτική αναπηρία είναι η UNISON, η οποία είχε στηρίξει πέρσι μια δωρεά με 100 ειδικές μπάλες για το ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω Τυφλών και Πολυαναπήρων ενώ πριν από δύο χρόνια είχε δωρίσει τις ειδικές μπάλες στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για τα συμπεριληπτικά αθλητικά σωματεία.
 

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

©amna.gr