ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Ξενάγηση στην έκθεση της Allyson Glenn, Passages/ Περάσματα

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτισμός

Ξενάγηση στην έκθεση της Allyson Glenn, Passages/ Περάσματα

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση έργων ζωγραφικής της Allyson Glenn, Passages/ Περάσματα, από την επιμελήτριά της Κατερίνα Πιζάνια. Θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία της ίδιας της καλλιτέχνιδος.
Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον Καναδό Πρέσβη στην Ελλάδα στις 13 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου.
Η Allyson Glenn είναι Καναδή ζωγράφος, που εκθέτει για δεύτερη φορά έργα της στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Στην έκθεση passages /περάσματα αναστέλλει το χρόνο για να απεικονίσει και να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο η αρχαία ελληνική μυθολογία και το ποικιλόμορφο πλήθος της από θεούς, θεές και ημίθεους με ζωές θνητών θα μπορούσαν να παίξουν έναν παραγωγικό ρόλο βοηθώντας μας με τις σημερινές, συνεχείς κοινωνικές αναταραχές και τη χρόνια αδυναμία μας να τις ξεπεράσουμε.

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε επίσης:
Με Χρυσό Αλέξανδρο για την προσφορά του στον κινηματογράφο, τιμήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο
Τη δημιουργία στούντιο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του 2020, ανακοίνωσε σήμερα
Ο θρυλικός Τζον Γουότερς, εμβληματικός εκπρόσωπος του κινηματογραφικού cult και επίτιμος προσκεκλημένος του 60ού Φεστιβάλ
Για μία ακόμη χρονιά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού των Βαλκανίων,
Απεβίωσε σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου η Σωτηρία Λεονάρδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και σεναριογράφος
BLUE CAFE | ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | ΩΡΑ 22:00 MARIA BALI STUDENTS’ CONCERT - Αφιέρωμα
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error