Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ερντογάν

Κόσμος Κυρίως θέματα Πολιτική

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συμμετάσχει στην 74η συνεδρίαση της Γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου έφτασε για να συμμετάσχει στην 74η συνεδρίαση της Γενικής συνέλευσης στη Σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κέννεντυ υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ, Φεριντούν Σινιρλίογλου και ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον Σερντάρ Κιλίτς και οι υπόλοιποι αρμόδιοι.

Από την άλλη τον κ. Ερντογάν στις ΗΠΑ συνόδεψαν η σύζυγος του, Εμινέ Ερντογάν, ο υπουργός Θησαυροφυλακίου και Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Αστικοποίησης Μουράτ Κουρούμ, η υπουργός Εμπορίου Ρουχσάρ Πεκτζάν, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Φαχρετίν Αλτούν και ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Δημοκρατίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Προς τον Τούρκο πρόεδρο έξω από το ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη οι Τούρκοι πολίτες έδειξαν την αγάπη τους και ο πρόεδρος Ερντογάν κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και χαιρέτησε τους πολίτες.

Ευάγγελος Ξανθάκης