ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι τότε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Το απύθμενο θράσος του πρωθυπουργού να φέρει σε πέρας μία πολιτική επιλογή προηγούμενων δεκαετιών που οδήγησε σε εμφύλιο σπαραγμό τη χώρα, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες!
Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν έφυγαν ποτέ. Δεν άλλαξαν πιστεύω! Δεν υπαναχώρησαν στις προδοτικές τους απόψεις!

Σήμερα 70 περίπου χρόνια μετά επιβεβαιώνονται και οι πιο άπιστοι Θωμάδες.

Τα σλαβοκίνητα φιλοσκοπιανά γλέντια και η προπαγάνδα των κομμουνιστοσυμοριτών που έχει εκτραχυνθεί πλήρως, παράγει έργο και το βλέπουμε πλέον να συμβαίνει ανερυθρίαστα και προκλητικά. Πρόσφατα γεγονότα στην ως τώρα απελευθερωμένη Μακεδονία μας μαρτυρούν για τις προθέσεις των νεοκομιτατζήδων και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τις επιδιώξεις τους.

Σε αυτή τη λαίλαπα ενδοτικότητας από τον πολιτικό κόσμο της της χώρας ο λαός οργισμένος παρακολουθεί (για την ώρα) την εξέλιξη ενός δράματος που παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Τον προσβάλει επίσης κατά πρόσωπο η απάθεια και η ασύλληπτη ελαφρότητα των αντιπολιτευομένων που πιστεύουν και αυτοί ότι η προδοτική λύση που προωθείται τους δίνει το δικαίωμα να νίπτουν τα χέρια τους ως νέοι Πόντιοι Πιλάτοι.

Η παρούσα κατάσταση θυμίζει τη νηνεμία λίγο πριν την τρικυμία που έρχεται. Ο λαός πανέτοιμος να υπερασπιστεί και την τελευταία σπιθαμή γης της πατρίδας, έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά και είναι πλέον πανέτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε κάλεσμα των φυσικών του ηγετών που θα του δώσουν το σύνθημα για γενικό ξεσηκωμό και υπεράσπιση των εθνικών δικαίων μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος του.

Η πολιτική ηγεσία αποκομμένη από την βάση της κοινωνίας αδυνατεί να αφουγκραστεί τις δίκαιες αγωνίες του λαού, σε συνάρτηση με το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει και την λαθραία εισβολή αλλοεθνών με όσα αρνητικά έχουν επιφέρει στη χειμάζουσα πατρίδα μας, σχηματίζει ένα μείγμα εκρηκτικό και επικίνδυνο που πολύ σύντομα δε θα αντέξει για περισσότερο.
Η ώρα της σταγόνας που θα ξεχειλίσει το ποτήρι πλησιάζει.

Μεγάλες προετοιμασίες για ένα πανελλαδικό συλλαλητήριο μπροστά στη βουλή είναι προ των πυλών. Οι Έλληνες που αψήφισαν τα εμπόδια και έδωσαν μάχες για να συντάξουν το λαό προκειμένου να υποστηρίξει ειρηνικά τα δίκαια της πατρίδας, προετοιμάζονται και πάλι πυρετωδώς να αντιμετωπίσουν την τελική φάση του αγώνα.
Έλληνες από την ομογένεια στηρίζουν με κάθε μέσο τη προσπάθεια για να μην περάσει η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Γιατί γνωρίζουν ότι μετά δε θα υπάρχει επιστροφή.

Η μητέρα των μαχών πλησιάζει.
Ας αναλογιστεί ο καθένας την ευθύνη του απέναντι στην ιστορία, τον πολιτισμό, την πίστη, την πατρίδα και ας πράξει δεόντως.

Θεόδωρος Χαρανίδης
Εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης,
κάτοχος πτυχίου ΑΕΑΘ,
Δημοσιογράφος

Δείτε επίσης:
ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ήμερη περιοδεία του επικεφαλής της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) και ανεξάρτητου
Θέμα: Παραχώρηση του χώρου γύρω από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία της
Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να φορτσάρει και να παρουσιάσει όλα τα δυνατά του χαρτιά στη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων καλεί όλους τους Ποντίους
Άνω κάτω , κοινώς μπάχαλο επικρατεί στην κοινή γνώμη από τις δηλώσεις του Καμμένου σήμερα.
Με ελληνικές σημαίες στα χέρια φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα